LINNA - Järviseudun Datapalvelu T:mi Mika LinnaTietoja


Yrityksen esittely

Toiminimi LINNA-Järviseudun Datapalvelu Mika Linna on perustettu alkuvuodesta 1993. Yrityksen toiminta-ajatuksena oli alusta saakka tarjota asiakkaille tietotekniikan konsultointia, koulutusta ja räätälöityjä ohjelmistoja. Varsinkin toiminnan alussa panostettiin voimakkaasti ATK-pohjaiseen mainonnan tuottamiseen alueen yrityksille kehittämällä myös yhteistyöverkosto MainosSpiraali, jonka avulla asiakkaille pystyttiin tarjoamaan tarjoamaan kaikki mainonnan palvelut keskitetysti. Vuoden 1996 alussa mukaan toimintaan otettiin myös tietokoneiden ja konttoritarvikkeiden jälleenmyynti lähinnä olemassa olevan asiakaskunnan tarpeisiin ja se on jatkunut näihin päiviin saakka.


Koulutus vei mukanaan!

Koulutuspalvelut saivat hyvin nopeasti mainetta ja jo hyvin aikaisessa vaiheessa yritystoiminta käytännössä jakaantui ATK-koulutuksen, mainostoimistopalveluiden ja yrityskohtaisen konsultoinnin varaan. Jatkuvasti kasvava yhteistyö Jalasjärven Ammatillisen Aikuiskoulutuskeskuksen (JAKK) kanssa johti lopulta siihen että muulle kuin ATK-koulutukselle ei jäänyt enää aikaa ja vuoden 1998 alussa yrittäjä siirtyikin JAKK:n päätoimiseksi tietohallintopäälliköksi oman yritystoiminnan jäädessä taka-alalle ja keskittyen pelkästään olemassaolevien asiakassuhteiden ylläpitämiseen ja kehittämiseen päätuotteina mainostoimistopalvelut, internetpalvelut ja räätälöidyt yritysohjelmistot sekä tietotekniikan jälleenmyynti.


Virkamieheksi terveyspalveluihin

Syksyllä 2008 siirryin päätoimiseksi JIK-peruspalveluliikelaitoskuntayhtymän tietohallintopäälliköksi. Syksyllä 2011 neljän eri kunnan terveys- ja sosiaalipalveluiden jäänteistä uudelleen rakennettu tietohallinto oli saavuttanut sellaisen pisteen, että pystyin hyvillä mielin vetäytymään sivuun ja uusien haasteiden pariin.


Täsmäkehitettyjä ohjelmistoja

Yrityksen perustamisesta saakka yhteistyö Alajärveläisen Mäkelä Alu Oy:n kanssa on jatkunut näihin päiviin saakka hyvin intensiivisesti, tuottaen suuren joukon hyvin tarkoin yhteistyössä kehitettyjä sovelluksia toimistoautomaatiosta tuotannonseurannan järjestelmiin. Myös useiden pienempien yritysten kanssa yhteistyö on jatkunut yrityksen perustamisesta saakka tarjoten asiakkaille luotettavan ja varman tietotekniikan asiantuntijan.


Tietohallinon asiantuntijapalvelut

Harvalla organisaatiolla on varaa ja mahdollisuuksia ylläpitää omassa tietohallinnossa sen tasoista tietotaitoa, että erilaiset suunittelu- ja kehittämistoimet pelkästään omien asiantuntijoiden varassa olisivat mahdollisia, tai ylipäätään järkeviä. Tässä kohden tarjoan osaamistani käyttöön, oli kyse sitten suunnittelusta, ICT-projektin läpiviennistä, tietoturvan parantamisesta tai jopa koko ICT-järjestelmän uudelleen suunnittelusta. Lähes 20 vuoden kokemus vaativista tietotekniikan suunnittelu-, hankinta-, ylläpito- ja johtotehtävistä on tuonut mukanaan näkemystä, josta on hyötyä asiakkailleni.


Ota yhteyttä, suunnitellaan yhdessä miten lähdetään eteenpäin :)
Yhteystiedot

Yhteystiedot


Linkkejä:Mäkelä Alu OyLinnaWeb.com
© LINNA - Järviseudun Datapalvelu T:mi Mika Linna 2016
http://www.linnaweb.com