VAATTEET:

BW / Flecktarn-kuvio

Multicam

OD

Black

Woodland

Sekalaiset


VARUSTEET:

BW / Flecktarn

Multicam

OD

Black

Woodland

Sekalaiset

ASEET:
(Huom!
Ostajan tulee olla 18v!)

Sähköaseet

Aseen osat

Akut

Laturit

Muut osatOlen harrastanut Airsoftia aktiivisesti vuodesta 2007 lukien. Koko ajan olen pyrkinyt täydentämään varustustani aina mahdollisimman laajasti ja kokoamaan varustesetin mahdollisimman täydelliseksi, reppuineen yms. "tarpeellista". Yleensä olen hankkinut varusteeni uusina/käyttämättöminä, mutta joissakin tilanteissa vain käytettyjä on ollut tarjolla; näissäkin olen pyrkinyt hankkimaan varusteeni siten että niiden kunto on varsin hyvä.

Nyt on kuitenkin tultu tilanteeseen missä varusteiden varastointi alkaa olla jo haastellista ja on aika luopua joistakin varustekokonaisuuksista ja harrastusvälineistä, kaappeihin ei yksinkertaisesti enää kaikki sovi :(
Jatkossa keskitynkin enemmän brittien ja jenkkien varusteisiin ja poistelen kaikkea muuta jaloista.

Olen näille sivuille koonnut varusteita jotka myyn pois. Jokaisen artikkelin kohdalla on tarkemmin kerrottu vaatteen/varusteen kunto, mahdollinen hankinta sekä mahdollisesti kuva tai useampi. Kaikissa tapauksissa hinta on esitetty ilman toimituskuluja, jotka lisätään vaatteiden / varusteiden hintaan. Myyn vaatteet/varusteet siinä kunnossa kun ne ovat. Maksu tapahtuu joko etukäteen antamalleni tilille jolloin postitan paketin kun suoritus näkyy tililläni. Vaihtoehtoisesti voidana käyttää postiennakkoakin, tällöin postikulujen päälle lisätään postiennakkomaksu. Ja tietenkin aina käteinen myös käy.

Ja aina voi esittää tarjouksen, hinnat on kuitenkin koitettu katella siten että ei ne nyt ihan mahdottomiakaan pitäisi olla. Varsinkin kun jostakin setistä on enää muutama kampe jäljellä, voi hinta laskea hyvinkin alas ;)

Varusteet / vaatteet ovat nähtävillä kotonani kun sovitaan aika. Tai vaihtoehtoisesti voin roudata osaa kamppeista mukanani Rikiukselle, mutta en ihan huvin vuoksi jaksa joka kerta autoa täyttää vaan enemmänkin toimitusta varten.

Airsoft-aseiden osalta ostajan tulee olla 18 v. Mikäli näin ei ole, mahdollinen kauppa sovitaan kuitenkin vanhempien kesken = alaikäisille en Airsoft-aseita myy/luovuta ilman vanhempien suostumusta!Toivottavasti löydät tästä jotain tarpeellista :)

HUOM!
Päivitän myytäviä koko ajan ja ne löytyvät vasemman reunan kategoriasta.Yhteystiedot:
Mika Linna, GSM 050 3601046 (vain iltaisin 17-21), sähköposti: mika.linna@gmail.com